Privacyverklaring

Wij vinden privacy zeer belangrijk en zorgen er dan ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. In deze privacyverklaring lichten we toe hoe we dat doen.

De Haan Media, gevestigd aan Stephensonstraat 10 in Hoogeveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Stephensonstraat 10
7903 AV Hoogeveen
0528 851516
www.dehaanmedia.nl

M. de Haan is de functionaris gegevensbescherming van De Haan Media, hij is te bereiken via marten@dehaanmedia.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Haan Media verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van het contactformulier, of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam: Om je netjes bij je naam aan te kunnen spreken
  • Telefoonnummer: Om contact met je op te nemen om je vraag te beantwoorden
  • E-mailadres: Om contact met je op te nemen om je vraag te beantwoorden

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via marten@dehaanmedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Haan Media verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • De Haan Media verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

De Haan Media verwerkt persoonsgegevens gebaseerd op de volgende grondslagen:

  • De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst
  • De gegevensverwerking is noodzakelijk voor het nakomen van een wettelijke verplichting.

Geautomatiseerde besluitvorming

De Haan Media neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Haan Media bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. 

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia: Als je geen klant wordt, dan worden deze gegevens binnen een jaar verwijderd.
Adres: Als je geen klant wordt, dan worden deze gegevens binnen een jaar verwijderd
Vragen/berichten: Als je geen klant wordt, dan worden deze gegevens binnen een jaar verwijderd.

Als je klant wordt bij De Haan Media bewaren we de bovengenoemde gegevens zolang dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. Daarnaast bewaren we bepaalde gegevens omdat de wet ons dit verplicht, zoals gegevens voor de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Haan Media verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Haan Media blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Haan Media gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

De Haan Media maakt gebruik van Google Analytics. Voor het gebruik van deze analytische cookies is het niet vereist om toestemming te vragen, mits De Haan Media Google Analytics privacyvriendelijk heeft ingesteld.

Hiervoor hebben wij de volgende stappen uitgevoerd:

  • Er is een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten.
  • Het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd (Anonymize IP).
  • Gegevens delen met Google is uitgezet.
  • Verkregen informatie door Google Analytics-cookies worden niet gedeeld met andere Google diensten

Google Analytics plaatst de volgende cookies:

NaamBeschrijvingVervaltijd
_ga Wordt gebruikt om bezoekers te onderscheiden. 2 jaar
_gid Wordt gebruikt om bezoekers te onderscheiden. 24 uur
_gat Wordt gebruikt om de verzoeksnelheid te vertragen. 1 minuut

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Haan Media en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marten@dehaanmedia.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . De Haan Media wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Haan Media neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via marten@dehaanmedia.nl.

We hebben de volgende maatregelen genomen op uw persoonsgegevens te beschermen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall
  • Uw gegevens worden alleen via een beveiligde internetverbinding verstuurd (TLS, voorheen SSL). Dit kan je zien in de adresbalk aan ‘https’ en het hangslotje.

Externe links

Op de website van De Haan Media staan hyperlinks naar andere websites. De Haan Media is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de inhoud van de websites waar naar wordt verwezen.

Wijziging van het privacy- en cookiebeleid

Het is mogelijk dat ons privacy- en cookiebeleid in de toekomst wordt uitgebreid of aangepast. We raden daarom aan om regelmatig op deze pagina te kijken om te zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Wanneer er wijzigingen worden doorgevoerd die zeer ingrijpend zijn, zullen we ervoor zorgen dat deze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.