Website development

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites op maat
voor jouw bedrijf
Gebruik onze expertise
Gebruik onze expertise

Een compleet team van specialisten met uiteenlopende expertises

Wordt beter vindbaar
Word beter vindbaar

Voorkom dat de concurrentie je voorbij streeft

Ontvang meer bestellingen
Ontvang meer bestellingen

Voorkom dat je bestellingen en offerte aanvragen misloopt

Website laten maken

Een goede website is erg belangrijk om online succesvol te zijn. Een goed werkende, goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website draagt dan ook mede bij aan jouw bedrijfssucces. Een goede website begint al bij de website ontwikkeling. Door een goed ontwerp om te zetten naar een technisch goed werkende en gebruiksvriendelijke website, leg je de basis voor jouw online succes.

Website development begint bij het uitwerken van jouw ideeën die passen bij jouw bedrijf. Met een strak gebruiksvriendelijk ontwerp zetten we de basis voor de ontwikkeling van een website die bij jou en jouw bedrijf past.

Neem contact op

Website ontwikkeling is maatwerk

Ieder bedrijf is anders, heeft zijn eigen doelen en wensen. Daarom ontwikkelen wij een website op maat voor je. Dit maatwerk is perfect afgestemd op jouw doelgroep en past uitstekend in jouw bedrijfsprofiel. Ben je een nieuw bedrijf gestart? Dan kunnen wij ook de huisstijl voor je ontwikkelen. Dankzij ons uitgebreide team met verschillende expertises, zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. Terwijl onze designer aan de slag gaat met jouw huisstijl, wordt er ook een ontwerp voor jouw website ontwikkeld.

Website development bij De Haan Media

Maatwerk
Maatwerk
Zoekmachinevriendelijk
Zoekmachinevriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Eenvoudig in beheer
Eenvoudig in beheer
Snel
Snel
Responsive
Responsive
AVG-Proof
AVG-Proof
Veilig
Veilig
In jouw eigen huisstijl
In jouw eigen huisstijl
Compleet
Compleet
WDeskundig support
Deskundig support

Hoe gaan wij te werk

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek bespreken we je bedrijf, je doelgroep, je diensten en producten en je doelstellingen. Wat zijn jouw wensen voor je website? Daarnaast nemen we je mee in onze aanpak en werkwijze.

Ontwerpfase

Nadat we een beeld hebben van je bedrijf en je wensen, gaan onze designers aan de slag met jouw website ontwerp. Het eerste ontwerp wordt besproken en eventuele aanpassingen worden gemaakt.

Technische ontwikkeling

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt er door onze developers gestart met de technische ontwikkeling van de site. Daarbij wordt gelet op gebruiksvriendelijkheid en op de zoekmachinevriendelijkheid. Je ontvangt zelf inloggegevens, zodat je de website tussentijds kunt bekijken en beoordelen.

Website invulling

Wanneer de website technisch klaar is, starten we met de invulling van de site. Hierbij kun je zelf teksten en afbeeldingen aanleveren, maar binnen De Haan Media hebben we ook een team van tekstschrijvers die jouw gedachten op papier kunnen zetten.

Testfase

Voordat je website online gaat, wordt deze eerst onderworpen aan een uitgebreide eindcontrole. Zo weten we zeker dat jouw website straks optimaal werkt en de contactformulieren ook daadwerkelijk in jouw mailbox belanden.

Website online

Wanneer je website succesvol door de testfase is gekomen, wordt deze door ons online gezet. Dankzij het eenvoudige CMS-systeem (onderhoudssysteem) kun je zelf prima pagina’s aanpassen, toevoegen of verwijderen wanneer je dat wenst. Natuurlijk bieden we je hierin support en kunnen we wanneer je beter gevonden wilt worden in de zoekmachines ook Zoekmachine Optimalisatie voor je website gaan doen.

Website laten ontwikkelen door De Haan Media

Wil je een website laten maken? Daar helpen we je graag mee. Je kunt bij ons terecht voor het complete plaatje. Dat betekent dat we een nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen en je daarnaast ook kunnen helpen goed vindbaar in Google te worden. Meer weten? Maak dan vandaag nog een afspraak.