Zoekmachine Optimalisatie in Hoogeveen

Wij helpen jou naar meer online succes door middel van
zoekmachine optimalisatie
Gebruik onze expertise
Gebruik onze expertise

Een compleet team van specialisten met uiteenlopende expertises

Wordt beter vindbaar
Word beter vindbaar

Voorkom dat de concurrentie je voorbij streeft

Ontvang meer bestellingen
Ontvang meer bestellingen

Voorkom dat je bestellingen en offerte aanvragen misloopt

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden in Hoogeveen

Ben jij al voor langere periode bezig om je website of webshop hoger te laten ranken in Google, maar lukt het maar niet? Heb je veel geld en tijd geïnvesteerd in het bouwen van een mooie website, maar levert het geen extra bestellingen of offerte aanvragen op? Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website of webshop beter gevonden wordt en geld gaat opleveren.

Heb je zelf niet de middelen of kennis om zoekmachine optimalisatie toe te passen? Zoekmachine optimalisatie uitbesteden in Hoogeveen bij De Haan Media is de oplossing!

Neem contact op

Achterlopen op de concurrentie

Wanneer je op lange termijn meer in je website of webshop investeert dan dat je eruit haalt, dan gaat er iets niet goed. Waarschijnlijk kunnen potentiële klanten je website of webshop niet vinden, waardoor er logischerwijs ook geen bestellingen of offerte aanvragen worden gedaan. Je hebt een mooie website gebouwd of laten bouwen, maar het levert niks op terwijl de concurrentie alleen maar groter lijkt te worden.

Een zoektocht naar een product of dienst begint meestal in Google. Met zo’n 40.000 zoekopdrachten per seconde is Google de grootste zoekmachine die we kennen. 75% van de zoekers komt echter niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Het is dus niet vreemd dat als jouw website op pagina 3 of 4 staat, dat je weinig bezoekers vanuit de zoekmachine ontvangt. Het is heel belangrijk om met jouw bedrijf op de 1e pagina van Google te staan met de, voor jou, relevante zoektermen.

Zonder goede toepassing van SEO in Hoogeveen

Concurrent
Ga je achterlopen op de concurrentie
Potentiële klanten
Loop je potentiële klanten mis
Offerte aanvragen
Loop je offerte aanvragen mis
Bestellingen
Loop je bestellingen mis
Bezoekers
Komen er weinig bezoekers op je website

SEO uitbesteden in Hoogeveen

Zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen uitbesteden zorgt ervoor dat jouw website of webshop goed gevonden wordt in Google en dat je de concurrentie voor- of bijblijft. Met SEO in Hoogeveen richt je je op de organische (gratis) resultaten, onder de advertenties. Google geeft deze resultaten een hoge plek in de zoekresultaten op basis van kwaliteit en optimalisatie in verhouding tot de zoekvraag.

De werkzaamheden die wij als online marketing bureau in Hoogeveen voor jouw website of webshop uitvoeren zijn blijvend en blijven daar staan zolang je wilt. Ook wanneer je besluit te stoppen met SEO in Hoogeveen, blijf je gewoon op jouw positie in Google staan (tot de concurrentie je inhaalt tenminste). Bij Google Ads is dit precies andersom. Hier betaal je voor je positie.

De Haan Media: samen, structureel, succesvol met SEO in Hoogeveen

Wil je niet langer achterblijven op de concurrentie? En zoekmachine optimalisatie uitbesteden in Hoogeveen? De Haan Media ontzorgt je volledig op het gebied van online marketing en zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in Google.

Hoger scoren in Google

Het doel van Google is om de gebruiker het beste antwoord te geven op zijn/haar zoekvraag. Aan de hand van een complex algoritme (een formule) worden de verschillende websites die aansluiten op de zoekvraag gerangschikt. Dit algoritme bestaat uit meer dan 200 factoren (content, snelheid, links, reputatie etc.), welke allemaal een score krijgen. De scores worden vervolgens bij elkaar opgeteld en degene met de hoogste score komt op de hoogste positie. Volgens Google sluit deze website dan het beste aan op de zoekvraag.

Wil je goed scoren in Google? Dan zijn er 3 hoofdonderwerpen waar je website in ieder geval aan moet voldoen:

Techniek

Techniek

Zit je website of webshop goed in elkaar?

Als Google je website of webshop niet goed kan lezen, dan wordt het ook lastig om hem te beoordelen en te ranken. Het is dus erg belangrijk dat je website technisch goed in elkaar zit, zodat je het Google makkelijker maakt. Denk aan technische aspecten als de snelheid, gebruiksvriendelijkheid, URL-structuur en hiërarchie van de website.

Content

Content

Zijn jouw teksten kwalitatief en goed geoptimaliseerd?

Alle teksten, afbeeldingen en video’s die op jouw website staan vallen onder content. Unieke content die een meerwaarde geeft aan het internet en de bezoeker is erg belangrijk. Zijn jouw teksten kwalitatief, pakkend en spreken ze aan?

Autoriteit

Autoriteit

Wat is de autoriteit van jouw website?

Hoe wordt er door andere mensen over jou gepraat op het internet? Ook dat wordt meegenomen in de ranking van Google. Wanneer jouw website veel goede reviews en backlinks heeft, is dat een seintje voor Google dat je een goede reputatie hebt. Een goede reputatie en autoriteit zorgt voor een hoger plekje in Google.

Zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen uitbesteden

Met af en toe wat zoekwoorden in je teksten zetten ben je er nog niet, zoekmachine optimalisatie gaat namelijk een heel stuk verder dan dat. Wij zien het dan ook echt als een teamsport binnen de online marketing. Onze developers zorgen voor een goede basis door een zoekmachine vriendelijke website te bouwen, de SEO-specialisten weten precies wat ze moeten doen zodat jouw website beter gevonden wordt en de tekstschrijvers vullen jouw website met pakkende teksten die aanspreken. Bij De Haan Media hebben we een compleet, gedreven team en kunnen we je compleet ontzorgen als het aankomt op SEO in Hoogeveen.

Wat we zoal doen

Zoekwoordenonderzoek
Zoekwoordonderzoek
URL optimaliseren
URL Optimaliseren
Kwalitatieve linkbuilding
Kwalitatieve linkbuilding
Concurrentieonderzoek
Concurrentieonderzoek
Conversie optimalisatie
Conversie optimalisatie
SEO-strategie
Opzetten van een SEO-strategie
Afbeeldingen optimaliseren
Afbeeldingen optimaliseren
Content strategie
Content strategie
0-meting
0-meting
Technische SEO analyses
Technische SEO analyses
Website snelheid en performance optimalisatie
Website snelheid en performance optimalisatie
Advies- en strategie gesprekken
Advies- en strategie gesprekken
Google mijn bedrijf
Inrichten Google mijn bedrijf
SEO rapportages
SEO rapportages
Pakkende teksten
Pakkende teksten schrijven en optimaliseren
Google Analytics
Google Analytics aanmaken en inrichten
Website structuur en hiërarchie
Website structuur en hiërarchie optimaliseren
Google Search Console
Google Search Console aanmaken en inrichten

Hoe gaan wij te werk

Kennismaking

In het kennismakingsgesprek bespreken we alles over jouw doelgroep, dienst of product en je doelstellingen. Daarnaast vertellen we je alles over onze aanpak en werkwijze, zodat jij precies weet wat je te wachten staat.

Research

Na een positieve kennismaking gaan wij aan de slag met een uitgebreid onderzoek naar jouw vakgebied. Dit doen wij door middel van een zoekwoorden onderzoek, waarbij we kijken naar het zoekgedrag van je doelgroep. Daarnaast maken we een scan van je website en onderzoeken we de concurrentie.

Strategiegesprek

De resultaten van ons onderzoek worden besproken en samen bepalen we de strategie. Welke zoektermen zijn belangrijk? Welke pagina’s zijn belangrijk en hoe zorgen we ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor Google en de gebruiker? De uitkomst van dit gesprek is een duidelijk plan van aanpak.

Een fundament opzetten

We creëren een SEO-vriendelijke website of webshop die als basis kan fungeren voor jouw zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen.

Content creëren

Als de basis staat, dan gaan we aan de slag met het creëren van content. We zorgen voor goed geoptimaliseerde teksten en pagina’s, zodat jouw website of webshop voorzien is van kwalitatieve content.

Autoriteit opbouwen

Voor het opbouwen van autoriteit is een goede linkbuilding strategie onmisbaar. We schrijven gastblogs, denken na over een review strategie en werken met content marketing. Doordat andere mensen en websites naar jouw website wijzen, wordt jouw autoriteit steeds hoger.

Rapportages en evaluatiegesprekken

Meten is weten, daarom houden wij alle resultaten nauwlettend in de gaten en bij in rapportages. Deze rapportages kunnen wij in evaluatiegesprekken met jou bespreken zodat je op de hoogte blijft van onze werkzaamheden. Blijkt uit de resultaten dat we een andere weg in moeten slaan, dan doen we dat.

Een doorlopend proces

Zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen is alleen succesvol als je het een structureel onderdeel van je werkzaamheden maakt. De stappen hierboven zullen dan ook steeds herhaald worden om ervoor te zorgen dat jouw website de concurrentie voorblijft. We houden van een transparante communicatie, waarbij beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn.

Zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen

Wil je bezig met zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen, maar weet je niet hoe? Of ontbreekt het je aan tijd? De Haan Media zorgt voor jouw online marketing zodat jij je compleet kunt focussen op dat waardoor jij bent gaan ondernemen. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op bij vragen.