Wij zijn verhuisd naar een andere locatie. Ons nieuwe adres is Donau 2, 7908 HA Hoogeveen.

SEO voor websites

Wij zorgen ervoor dat jouw
website geld op gaat leveren
Krijg meer bezoekers
Meer bezoekers
Ontvang meer offerte aanvragen
Meer offerte aanvragen
Creëer meer omzet
Meer omzet

Je hebt een mooie website gebouwd of laten bouwen, maar de offerte aanvragen blijven maar uit. Zonder offerte aanvragen, heb je ook geen klanten en dus geen omzet via je website en kost het je alleen maar geld om de website te onderhouden. Met een goede SEO voor websites strategie zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt door potentiële klanten en je website geld gaat opleveren.

Neem contact op

Meer offerte aanvragen en klanten door SEO

Vind je dat je niet voldoende offerte aanvragen binnenkrijgt via je website? Ben je bang dat je daardoor potentiële klanten, en dus omzet, misloopt? Wanneer mensen gericht op zoek zijn naar een dienst dan doen ze dat meestal via Google. Maar liefst 75% van de Google gebruikers komt niet verder dan de eerste pagina. Sta jij niet op deze pagina, dan is de kans groot dat jouw potentiële klanten klant worden bij de concurrent.

Als er via Google gezocht wordt, dan wordt er veel gerichter gezocht dan wanneer er bijvoorbeeld op social media gekeken wordt. Op social media zijn mensen vooral op zoek naar vermaak en afleiding en hebben ze geen koopintentie. Wanneer iemand via Google bewust zoekt op een bepaalde dienst, dan heeft deze persoon al de intentie om daar ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen. De kans is dan ook groter dat iemand vanuit Google iets aankoopt dan via social media.

SEO als het duurzame fundament

Maak je gebruik van Google Ads, dan kun je daar best wat offerte aanvragen uithalen. Echter, Google Ads heeft vaak een tijdelijk effect en je spreekt er meestal een (te) brede doelgroep mee aan. Bij Google Ads betaal je per klik, waardoor je ook betaalt voor de mensen die wel op je website komen, maar eigenlijk helemaal niet interessant zijn voor jou omdat ze niks kopen. Wanneer je stopt met de Google Ads werkzaamheden, dan val je ook weg uit de zoekresultaten.

Wil je een stabiele basis hebben in de zoekmachines, dan is een goede SEO strategie onmisbaar. Met SEO speel je echt in op de intentie en de vraag van je bezoeker en optimaliseer je je website zo dat je op de juiste zoekvragen naar boven komt. SEO is een lange termijn investering en wanneer je stopt met de werkzaamheden, hoef je niet meteen bang te zijn dat je wegvalt.

Goed vindbaar in specifieke plaatsen

Wanneer er wordt gezocht naar een dienst, dan wordt dit veelal in combinatie gedaan met een plaatsnaam. Als jij op zoek bent naar een schoonmaker in de buurt en je woont in Hoogeveen, dan zul je immers sneller je resultaat vinden als je zoekt op: ‘schoonmaker Hoogeveen’. Zoek je op schoonmaker in het algemeen, dan is de kans groot dat je ook schoonmakers uit de rest van het land te zien krijgt.

Mensen die naar een dienst in combinatie met een plaatsnaam zoeken zijn bijna altijd daadwerkelijk geïnteresseerd in het afnemen van de dienst. Het is dan ook erg belangrijk dat je deze potentiële kopers niet mist. Met zoekmachine optimalisatie kun je specifiek vindbaar worden in je eigen werkgebied of juist landelijk, waardoor je ook vindbaar wordt in meer plaatsen dan je eigen plaats en dus meer mensen kunt bereiken.

Doelgerichte SEO voor jouw website

Meer bezoekers, meer offerte aanvragen en meer omzet genereren doe je met een sterke zoekmachine optimalisatie strategie. Om goed te kunnen scoren in Google, is het belangrijk om aan 3 hoofdonderwerpen te voldoen: techniek, content en autoriteit. Binnen een sterke SEO strategie zullen deze 3 onderwerpen dan ook aan de basis staan. Aan de hand van een zoekwoordonderzoek en een concurrentieanalyse stellen we samen een strategie, een plan van aanpak en de prioriteiten op.

Wat we zoal doen

Zoekwoordenonderzoek
Zoekwoordonderzoek
URL optimaliseren
URL Optimaliseren
Kwalitatieve linkbuilding
Kwalitatieve linkbuilding
Concurrentieonderzoek
Concurrentieonderzoek
Conversie optimalisatie
Conversie optimalisatie
SEO-strategie
Opzetten van een SEO-strategie
Afbeeldingen optimaliseren
Afbeeldingen optimaliseren
Content strategie
Content strategie
0-meting
0-meting
Technische SEO analyses
Technische SEO analyses
Website snelheid en performance optimalisatie
Website snelheid en performance optimalisatie
Advies- en strategie gesprekken
Advies- en strategie gesprekken
Google mijn bedrijf
Inrichten Google mijn bedrijf
SEO rapportages
SEO rapportages
Pakkende teksten
Pakkende teksten schrijven en optimaliseren
Google Analytics
Google Analytics aanmaken en inrichten
Website structuur en hiërarchie
Website structuur en hiërarchie optimaliseren
Google Search Console
Google Search Console aanmaken en inrichten

Samen naar een succesvolle SEO strategie

SEO voor websites is een echte teamsport. Bij De Haan Media hebben wij een compleet team met SEO specialisten, copywriters, linkbuilders, online marketeers en developers, wat zich op dagelijkse basis bezig houdt met zoekmachine optimalisatie voor tientallen klanten in verschillende branches. Wij blijven onszelf constant ontwikkelen om op de laatste SEO trends toe te kunnen passen, zodat jij je kunt focussen op de kerntaken van je onderneming.

Wij geloven in samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen en willen jou niet ongewenst vasthouden. Daarom werken wij niet met vaste contracten of opzegtermijnen, maar met een flexibel contract op basis van maandelijkse uren die op ieder moment verhoogd, verlaagd of opgezegd kan worden. De maandelijkse uren worden in overleg met jou afgestemd op basis van de wensen, strategie en het budget. Binnen deze uren voeren wij de verschillende activiteiten uit die er nodig zijn om jouw website succesvol te maken. Want wij zijn pas succesvol wanneer jij succesvol bent.

SEO voor websites uitbesteden bij De Haan Media?

Wil jij de SEO voor je website uitbesteden? Dan staan wij bij De Haan Media voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, waar we de wensen en mogelijkheden bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw website structureel succesvol wordt met SEO.