Wij zijn verhuisd naar een andere locatie. Ons nieuwe adres is Donau 2, 7908 HA Hoogeveen.

Webteksten laten schrijven

Wij schrijven jouw webteksten
zodat jij kunt ondernemen
Wordt beter vindbaar
Meer vindbaarheid
Gebruik onze expertise
Meer klanten
Ontvang meer bestellingen
Meer omzet

Besteed jij (te) veel tijd aan het schrijven van teksten voor je website of webshop en levert het maar weinig resultaat op? Vind je het daarnaast lastig om creatief te blijven en besteed je je tijd liever aan dat waarom je bent gaan ondernemen? Teksten die niet pakkend zijn of überhaupt niet gelezen worden omdat ze niet gevonden worden, kosten jou als ondernemer veel tijd. Door je webteksten te laten schrijven hou je meer tijd over en ben je verzekerd van teksten die goed gevonden worden. Unieke en kwalitatieve teksten betekent meer vindbaarheid, meer klanten en dus meer omzet.

Je eigen webteksten schrijven kost te veel tijd

Schrijf je zelf de teksten voor je website of webshop, maar kom je vaak niet verder dan een paar steekwoorden of alinea’s die vol staan met vakjargon? Of komen er juist lappen met tekst uit jouw pen, maar zit er maar weinig essentie in? Goede webteksten zijn van groot belang voor de prestatie van je website of webshop. Een goede tekst trekt de aandacht van je bezoekers, wekt interesse en spoort aan tot actie.

Daarnaast wil je ook uniek en belangrijk gevonden worden door de zoekmachines. Wanneer je niet de juiste teksten hebt, zul je minder relevant bevonden worden en hierdoor krijg je een lagere plek in de zoekresultaten.

Bij het schrijven van webteksten is het erg belangrijk om je eerst te focussen op de bezoeker en hierbij de zoekmachine in het achterhoofd te houden.

  1. De bezoeker: aandacht trekken, interesseren en aansporen tot actie
  2. De zoekmachine: relevant gevonden worden voor een hogere plek in de zoekresultaten
Neem contact op

Kwalitatieve, unieke webteksten op maat

Het schrijven van kwalitatieve en unieke webteksten is lastiger dan het lijkt. Een goede webtekst is namelijk het warme welkom van jouw website of webshop en toont je bezoekers wat zij aan jou hebben. Hierbij wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien. Webteksten zijn eigenlijk alle teksten die op je website of webshop staan, welke een bezoeker direct kan zien.

Webteksten laten schrijven door De Haan Media

Zo schrijven wij vindbare en leesbare webteksten voor jouw website

Onderzoek

Allereerst wordt er grondig onderzoek gedaan naar jouw branche, onderneming en doelgroep. Dit doen wij door het voeren van interviews met jou, want wie kent jouw onderneming beter dan jijzelf? We gaan hierbij na wat je wilt bereiken met de tekst, maar ook welke punten voor jou het belangrijkst zijn en op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. De interviews voeren wij het liefst bij jou op locatie, zodat we meteen een rondleiding kunnen krijgen en ons echt kunnen verdiepen in jouw bedrijf en dienst/product.

Schrijven

Vervolgens worden de teksten geschreven op basis van de informatie en de afspraak die samen gemaakt is. In eerste instantie wordt er gelet op een goed lopend verhaal dat aansluit op jouw onderneming en de doelgroep aanspreekt. Als er tijdens het schrijven toch nog onduidelijkheden zijn, dan nemen we contact met je op om onze vragen te stellen.

SEO teksten maken

Wanneer de tekst goed in elkaar zit, is het tijd om SEO toe te passen. Dit wordt naderhand toegepast om te voorkomen dat de tekst overladen is met SEO. Alle SEO-handgrepen worden toegepast om ervoor te zorgen dat jouw tekst goed gevonden wordt in Google.

Je webteksten laten schrijven door onze copywriters wil niet zeggen dat jij er niks meer over te zeggen hebt. Sterker nog, wij vinden het erg belangrijk dat de teksten helemaal naar jouw wens zijn. Indien gewenst kunnen we de teksten eerst ter controle opsturen, voor ze geplaatst worden.

Copywriting technieken toepassen

Bij het schrijven van jouw teksten houden wij verschillende copywrite technieken aan. Voor een goed verloop van de tekst gebruiken wij bijvoorbeeld de Why, How, What methode of de PASTOR-methode. Hierbij wordt eerst het probleem van jouw doelgroep besproken, om vervolgens over te gaan tot de oplossing (jouw dienst of product). Door deze techniek aan te houden blijft de tekst aantrekkelijk om te lezen en zullen mensen sneller tot het eind blijven lezen.

Ook wordt er gebruik gemaakt van de 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Deze kunnen worden ingezet om lezers te overtuigen van jouw producten en diensten. De verschillende principes zijn:

  • Autoriteit
  • Schaarste
  • Wederkerigheid
  • Commitment/ consistentie
  • Sociale bewijskracht
  • Sympathie
  • Eenheid

Onze copywriters schrijven jouw teksten

Heb je geen tijd of zin om zelf je webteksten te schrijven? Of ontbreekt het je simpelweg aan creativiteit en kennis om goede webteksten te schrijven? Webteksten laten schrijven is dan een uitstekende optie. Bij De Haan Media, online marketing bureau in Hoogeveen, beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om jouw webteksten tot unieke, kwalitatieve teksten te maken. Wij schrijven leesbare en goed scorende teksten die aansluiten op jouw branche en onderneming. Hierdoor spreek jij jouw doelgroep op de juiste manier aan, waardoor je ze sneller zult overtuigen om bij jou een product af te nemen.