We zijn op zoek naar een getalenteerde Front-End Developer om ons team te versterken! bekijk vacature
Zoekmachine Optimalisatie

Wil jij ook meer bezoekers, bestellingen, offerte aanvragen en omzet?

Samen, structureel, succesvol met online marketing in Drenthe
Fotolijsten
Vebos
Nijmeijer Koelt
ter Stege

Alle online marketing activiteiten op één plek

Levert jouw website of webshop te weinig op en wil je meer winst behalen? Wil je meer bestellingen creëren met tevreden klanten, maar heb je gebrek aan kennis en tijd om dit te realiseren? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken, maar heb je angst voor de concurrentie en ken je je doelgroep eigenlijk niet goed genoeg? Initiatieven nemen, kansen pakken en keuzes maken is is van groot belang voor een ondernemer.

Als online marketing bureau in Drenthe begrijpen wij dat het één niet meer zonder het ander kan. Wij zorgen ervoor dat jouw online strategie en optimalisatie op orde is, zodat jij je kunt richten op de kerntaken van je onderneming.

Linkbuilding

Linkbuilding

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Copywriting

Website tekstenschrijven

Online marketing advies

Online marketing advies

Dit kun je verwachten:

Bezoekers
Je wordt online beter gevonden
Potentiële klanten
Meer bestellingen op je webshop
Offerte aanvragen
Meer offerte aanvragen op je website

Wat je voorgangers over ons zeggen

"Wij van Kunststof Bouwmateriaal zijn erg tevreden met de diensten van De Haan Media. Gedreven, denken mee en korte lijnen.

Door het opzetten en onderhouden van zoekmachine optimalisatie en online marketing strategie creëren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dit zorgt jaar op jaar voor een verdubbeling van orders en offerteaanvragen."

Door: Mark Doldersum - www.kunststofbouwmateriaal.nl

"Werken al een aantal jaren samen met De Haan media om onze webshop te optimaliseren. We zijn zeer tevreden over de gerealiseerde resultaten en samenwerking. Ga zo door!"

Door: Pia Koster - www.dekachelerij.nl

"De Haan media heeft een mooie site voor ons gemaakt, waar we regelmatig complimenten over krijgen. Ook worden er meer aanvragen via het website formulier ingevuld dan voor we de website bij De Haan Media hadden. Kortom..... een tevreden klant!"

Door: Walco Bremer - www.bremerdakkapellen.nl

"Afgelopen december heeft De Haan media mijn site vernieuwd. De samenwerking verliep erg soepel en snel. Het meedenken en aanleveren van teksten verliep super. Ook nu, elke aanpassing die ik doorgeef, wordt heel snel aangepast op mijn site."

Door: Team Opgroeien en zo - www.opgroeien-enzo.nl

Uitgelichte cases

Wij geloven dat als we anderen succesvol maken, we zelf ook succesvol zijn. Denken op lange termijn en transparantie in de communicatie in combinatie met de expertise van het team van ons online marketing bureau in Drenthe hebben dan ook al in meerdere succesvolle cases geresulteerd.

Wij werken ook voor

Onze partners

Samen met ons online marketing bureau in Drenthe structureel succesvol

Samen werken aan een langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen vinden wij erg belangrijk, maar je zit bij ons niet vast aan lange, vaste contracten. Opzeggen, verhogen of verlagen kan wanneer jij wilt, maar wij kunnen je hier natuurlijk wel in adviseren. Jouw website of webshop en alle bijbehorende gegevens en tools zijn en blijven dan ook te allen tijde van jou. Wij ondersteunen jou in jouw weg naar online succes. Hierbij focussen wij ons op jouw online marketing strategie, terwijl jij je kunt focussen op je onderneming.

Klanten succesvol maken door middel van online marketing en zoekmachine optimalisatie is ons doel, waar we door samen concrete doelen te stellen naartoe werken. Niet eenmalig, maar structureel!

Wil jij een website of webshop laten bouwen en ook meteen je zoekmachine optimalisatie uitbesteden in Hoogeveen? Dan ben je bij ons online marketing bureau aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om samen een goede basis voor jouw online succes op te bouwen.

Onze expertises:

Zoekwoordenonderzoek

Zoekmachine optimalisatie

Is jouw website of webshop onvindbaar omdat hij helemaal op pagina 5 in Google staat? De kans is groot dat je dan potentiële bezoekers misloopt. Wij zorgen voor een goede SEO strategie waarmee jouw website of webshop bovenaan komt te staan in de organische zoekresultaten.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie
Zoekwoordenonderzoek

Website development

Een trage, moeilijk beheerbare website kan irritaties opwekken bij je bezoekers en hierdoor een rem zijn voor jouw online succes. Wij bouwen een website voor jouw onderneming die gebruiksvriendelijk is voor zowel jou als de klant.

Lees meer over website development
Zoekwoordenonderzoek

Webshop development

Onoverzichtelijke productweergaven en moeilijkheden bij het afrekenen kunnen ervoor zorgen dat potentiële klanten het elders gaan zoeken. Een aantrekkelijke, goed werkende webshop gemaakt door ons online marketing bureau in Drenthe kan ervoor zorgen dat jij voorblijft op de concurrentie en structureel succesvol blijft.

Lees meer over webshop development
Zoekwoordenonderzoek

Linkbuilding

Wil je dat Google de waarde van jouw website of webshop ziet en je daar naar gaat belonen? Een goede linkbuilding strategie is dan onmisbaar. Door een natuurlijk linkprofiel op te bouwen scoort jouw website of webshop hoger in Google.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekmachine adverteren

In één keer jouw gewenste doelgroep bereiken en de resultaten overzichtelijk inzien? Wij weten precies hoe we jouw SEA moeten inzetten om meteen bij jouw doelgroep terecht te komen. Dat zie je terug in je resultaten!

Zoekwoordenonderzoek

Website teksten schrijven

Vind je het leuk om teksten te schrijven, maar weet je niet hoe je doeltreffende en overtuigende teksten opzet die zoekmachine geoptimaliseerd zijn? Wij vullen jouw website of webshop met kwalitatieve content. Hierdoor overtuig je sneller je doelgroep, maar ook Google om jouw website of webshop hoger te ranken.

Zoekwoordenonderzoek

Online marketing advies

Het is logisch dat jouw expertise ligt in dat waarom je bent gaan ondernemen en niet in de online marketing. Inlezen kan handig zijn, maar een partner die jou voorziet van online marketing advies gericht op jouw onderneming en doelen is nog veel handiger. Wij zijn jouw partner in online succes!

Versterk ons team!

Ben jij enthousiast om samen met de rest van ons team gave klanten te helpen bij het behalen van hun online succes? Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s om ons team te versterken. Bekijk snel de openstaande vacatures om te zien of jouw droomfunctie er tussen zit en solliciteer direct!

Internet marketing in Drenthe uitbesteden?

Wil jij de concurrentie voorblijven en klanten op de juiste manier bereiken? Wij zorgen er als online marketing bureau in Hoogeveen samen met jou voor dat jouw website of webshop structureel succesvol is en blijft. Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of plan vrijblijvend een adviesgesprek in.