We zijn op zoek naar een getalenteerde Front-End Developer om ons team te versterken! bekijk vacature
Zoekmachine Optimalisatie

Wil jij ook meer bezoekers, bestellingen, offerte aanvragen en omzet?

Samen, structureel, succesvol met online marketing in Hoogeveen
Fotolijsten
Vebos
Nijmeijer Koelt
ter Stege

Hoe wij je kunnen helpen om online succesvol te worden

Wil jij een specifieke markt bereiken, maar weet je het zoekgedrag van je doelgroep niet? Levert jouw website te weinig op en wil je meer winst behalen met tevreden klanten? Bij ondernemen is het van groot belang om de juiste doelgroep te bereiken, maar ook om initiatieven te nemen, kansen te pakken en keuzes te maken.

Als online marketing bureau in Hoogeveen ontnemen wij jou de zorgen van jouw online strategie, zodat jij je helemaal kunt focussen op het ondernemen.

Linkbuilding

Linkbuilding

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Copywriting

Website tekstenschrijven

Online marketing advies

Online marketing advies

Wij helpen je met

Bezoekers
Een betere online vindbaarheid
Potentiële klanten
Meer bestellingen op je webshop
Offerte aanvragen
Meer offerte aanvragen

Wat je voorgangers over ons zeggen

"Wij van Kunststof Bouwmateriaal zijn erg tevreden met de diensten van De Haan Media. Gedreven, denken mee en korte lijnen.

Door het opzetten en onderhouden van zoekmachine optimalisatie en online marketing strategie creëren we meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dit zorgt jaar op jaar voor een verdubbeling van orders en offerteaanvragen."

Door: Mark Doldersum - www.kunststofbouwmateriaal.nl

"Mijn website voor Yoga Studio Rust destijds laten maken door De Haan media. Ze zijn met mijn wensen en ideeën aan de slag gegaan en hebben er een sprekende website van gemaakt. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat de website hun aansprak, dus een mooi compliment! Als ik vragen heb of aanpassingen wil doen, zijn ze behulpzaam en meedenkend. Zeker een aanrader!"

Door: Liesette Rust - www.yoga-studio-rust.nl

"De Haan media heeft een mooie site voor ons gemaakt, waar we regelmatig complimenten over krijgen. Ook worden er meer aanvragen via het website formulier ingevuld dan voor we de website bij De Haan Media hadden. Kortom..... een tevreden klant!"

Door: Walco Bremer - www.bremerdakkapellen.nl

"Duidelijk, creatief en komt zijn afspraken na! Fijn bedrijf om mee samen te werken."

Door: Andressa Gisolf - www.boiliediscounter.nl

Zij gingen jou voor

Lange termijn denken en transparantie in de communicatie zorgt ervoor dat wij er samen met jou voor zorgen dat jouw website of webshop structureel succesvol wordt en blijft. Denken vanuit het doel van de klant vinden wij hierbij erg belangrijk. In combinatie met de expertise van het team van ons online marketing bureau in Hoogeveen hebben wij al vele succesvolle cases uitgevoerd.

Wij werken ook voor

Onze partners

Samen, structureel, succesvol met ons online marketing bureau in Hoogeveen

Wanneer jij als klant succesvol bent, zijn wij dat ook. Om dat te bereiken stellen we samen concrete doelen waar we met behulp van zoekmachine optimalisatie en online marketing naartoe werken. Dit doen we niet eenmalig, maar structureel. Hierbij hou jij je focus op jouw onderneming terwijl wij ons focussen op jouw online succes en je ondersteunen en begeleiden op online marketing vlak.

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben. Langdurige samenwerkingen opbouwen vinden wij erg belangrijk, maar je zit bij ons nooit vast aan langdurige, vaste contracten. Opzeggen, verlagen of juist verhogen kan bij ons te allen tijde, waardoor jij zelf bepaald hoe jouw weg naar online succes eruit ziet. Alles wat wij doen, doen wij voor jou. Dat wil zeggen dat alle bijkomende gegevens en tools van jou zijn en blijven.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden in Hoogeveen? Of een compleet nieuwe website of webshop laten bouwen en deze laten vullen met doeltreffende teksten? Samen met ons online marketing bureau bouw jij aan een goed fundament voor jouw online succes.

Onze expertises:

Zoekwoordenonderzoek

Zoekmachine optimalisatie

Staat jouw website of webshop niet op de eerste pagina in Google, dan is de kans groot dat je potentiële bezoekers misloopt. Een goede SEO strategie kan ervoor zorgen dat jouw website of webshop in de organische resultaten bovenaan komt te staan en daardoor beter vindbaar is.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie
Zoekwoordenonderzoek

Website development

Wanneer jouw website erg traag of niet goed te beheren is, dan kan dat een rem zijn voor de omzet van jouw onderneming. Klanten krijgen irritaties en kijken verder. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke website die als basis kan dienen van jouw online succes.

Lees meer over website development
Zoekwoordenonderzoek

Webshop development

Staan de producten op jouw webshop door elkaar heen, waardoor er maar weinig overzicht is? Tegenwoordig kopen we bijna alles online, waardoor een goed werkende webshop belangrijker is dan ooit. Wij maken aantrekkelijke webshops die goed te gebruiken zijn door jou en je bezoekers.

Lees meer over webshop development
Zoekwoordenonderzoek

Linkbuilding

Jij ziet de waarde van jouw webshop of website, wij zien dat ook, maar Google heeft hier wat hulp bij nodig. Linkbuilding is een essentieel onderdeel voor jouw online strategie. Wij bouwen een natuurlijk linkprofiel op naar jouw website of webshop, zodat je belangrijker wordt voor Google en hoger in de zoekresultaten wordt geschaald.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekmachine adverteren

In één keer bovenaan staan lijkt een droomscenario, maar het kan wel. Door SEA op de juiste manier in te zetten bereik je jouw gewenste doelgroep en kun je de resultaten meten.

Zoekwoordenonderzoek

Website teksten schrijven

Zet jij weleens wat woorden op papier, maar weet je niet hoe je er echt goede teksten van kunt maken voor op je website of webshop? Wij schrijven doeltreffende en overtuigende teksten die zoekmachine geoptimaliseerd zijn, waardoor jouw website of webshop gevuld is met kwalitatieve content.

Zoekwoordenonderzoek

Online marketing advies

Waar jouw expertise ligt in jouw onderneming, ligt dat van ons in de internet marketing in Hoogeveen. Wij kunnen jou dan ook uitstekend voorzien van online marketing advies om samen jouw onderneming nog succesvoller te maken.

Versterk ons team!

Ben jij enthousiast om samen met de rest van ons team gave klanten te helpen bij het behalen van hun online succes? Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s om ons team te versterken. Bekijk snel de openstaande vacatures om te zien of jouw droomfunctie er tussen zit en solliciteer direct!

Online marketing in Hoogeveen uitbesteden?

Een website of webshop die structureel succesvol is, dat klinkt goed toch? Je bereikt je klanten op de juiste manier en zorgt ervoor dat je de concurrentie voorblijft in de weg naar de top van de Google zoekresultaten. Bij ons online marketing bureau in Drenthe, Hoogeveen om precies te zijn, helpen we je hier graag mee, zodat we samen aan jouw online succes kunnen werken. Plan gerust vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact met ons op bij vragen.